Hængeparasol på haveterrassen

Opgrader din haveterrasse til sommer

Har du for nyligt fået en haveterrasse, eller trænger den nuværende blot til en opgradering? Så er du kommet til det helt rette sted – her får du nemlig 4 super gode ideer, til hvordan du kan opgradere din haveterrasse til sommer. For at få det optimale ud af din haveterrasse, er det nemlig ikke nok, at den blot er indrettet med et bord og 4 havestole. Den skal være hyggelig, og indrettes som et hyggeligt rum i forlængelse med huset, som kan benyttes om sommeren.

 

Hængeparasol

Det er altid fedt med varme og sol. Godt vejr er ikke noget vi har meget af i Danmark, men når vi har, er det helt fantastisk. Når solen er fremme, er det derfor det perfekte tidspunkt, at bruge tid på terrassen. Om det er at spise morgenmad, spille kort med familien eller noget helt tredje.

Den skarpe sol kan dog til tider blive for meget. Hvis du er typen der godt kan lide at bruge hele sommerdage på din terrasse, kan det derfor være en fordel for dig, at anskaffe dig en god hængeparasol. På den måde kan du få skygge, og stadig nyde din haveterrasse, uden at være bange for at blive solskoldet i hele ansigtet. Det gode ved en hængeparasol er, at den nemt kan slås op når der er brug for den, og ligeså let pakkes sammen igen, når du har lyst til at bage lidt i solen.

 

Havebænk

Du har måske allerede bord og stole på din haveterrasse. Men nogle gange kan det også være hyggeligt, at sidde på en havebænk og læse en bog eller drikke en kold juice om sommeren. Særligt hvis du bruger terrassen når du har venner og familie på besøg, kan det være en fordel med lidt ekstra siddepladser. Vælg evt. en havebænk som ikke vejer meget. På den måde, kan du nemt flytte rundt på den, og endda sætte den lidt ud i selve haven, skulle du ønske at sidde på den der. Både havebænke i plastik og komposit vejer ikke ret meget, og vil i det her tilfælde være et bedre valg end en i solidt træ eller granit.

 

Havegrill

Hvad er en haveterrasse uden en god havegrill? Der er ikke noget bedre end en god grillaften med familie og venner på en varm sommerdag. Børnene leger i have, der er kolde øl i køleskabet og røde bøffer på grillen. Det er indbegrebet af en god dag på terrassen. Uanset om du er typen der griller hver dag i sommeren, eller blot gør det et par gange om året, bør du have en grill på terrassen. På du, din familie og venner vil nyde godt af det!

 

Blomsterkrukker

Hvis du har en stor nok terrasse, kan du gøre den endnu hyggeligere ved at opgradere den med nogle blomsterkrukker. Her kan du naturligvis have flotte blomster i, som gør din haveterrasse ekstra flot og hyggelig. Men du kan også bruge krukkerne til at plante krydderurter, skovjordbær eller noget andet spiseligt i. Uanset hvad du vælger at plante, vil et par blomsterkrukker uden tvivl pynte på haveterrassen.