En trampolin i haven

Få mere ud af haven med en trampolin

Er du den heldige ejer af en have, men vil gerne have mere ud af den? Der er mange forskellige tiltag du kan tage, for at få mere ud af din have. En af dem er, at anskaffe dig en trampolin. At hoppe på en trampolin er både sjovt og sundt, og er en særlig genial idé, hvis du også har børn. Børn elsker at hoppe på trampoliner. Det er en fysisk aktivitet de både kan lave selv, eller sammen med andre.

 

Hvilken trampolin skal du vælge?

Hvis du allerede nu er overbevist om, at du skal anskaffe dig en trampolin til din have, er der kun et spørgsmål mere som skal besvare. Hvilken trampolin skal du vælge? Der findes rigtig mange forskellige trampoliner. Der er nedgravede trampoliner, fritstående, trampoliner med net, og i et væld af forskellige størrelser. Vi anbefaler, at du først og fremmest bestemmer dig for, om det skal være en nedgravet eller fritstående, samt hvilken størrelse den skal have. Herefter kan du begynde at lede efter den helt rigtige model. Er du i tvivl om hvilken specifikke model du skal vælge, kan det være en fordel at vælge en, som har vundet en bedst i test, blandt lige netop den type trampolin du er på udkig efter.

Har du børn kan det også være en fordel at inddrage dem, når der skal vælges hvilken trampolin i skal have. Det vil højst sandsynligt være dem, der kommer til at bruge mest tid på den. Så hvorfor ikke vælge en i fællesskab, som i alle sammen er tilfredse med. Vælg evt. 2-3 forskellige trampoliner ud, og sig, at de kan vælge mellem dem.

 

Andre måder du kan få mere ud af din have på

Mens en trampolin er en fantastisk ting at have i haven, er det ikke den eneste måde, du kan få mere ud af din have på. Her får du en liste, med andre tiltag du kan gøre dig, for at få det absolut optimale ud af din have:

  • Anskaf dig en god havebænk du kan sidde og hygge dig på
  • Få lagt en terrasse hvor i kan sidde og nyde solen og evt. holde grillaftener
  • Få lavet en havedam med fisk i – evt. guldfisk og/eller karper

Det er blot nogle ideer til hvordan du kan få mere ud af din have. Vælger du en eller flere af dem, får du uden tvivl nogle rigtig hyggelige stunder med venner og familie i haven.